Γλυκατζού ιδιαιτέρως δεν με λες, όταν όμως τρώω κόλημα με κάτι ε! τρώω κόλημα. Και φέτος το καλοκαίρι όπως και όλη η ελλάδα έφαγα κόλημα με το frozen yougurt. Αφού είδα τα μαγαζιά να ξεφυτρώνουν το ένα πίσω από το άλλο, αφού έκραξα αυτή την συνήθεια να πήζουμε σε ότι γίνεται μόδα, αφού κοιτούσα τις ουρές και βαριόμουν ένα απόγευμα με καύσωνα τελικά πήρα και εγώ το πρώτο μου παγωμένο

... Συνέχεια

Φέτος το καλοκαίρι έχω πάθει μια εμμονή με το κακουλέ (ή κάρδαμο΄όπως έμαθα). Το τρίτο πιο ακριβό μπαχαρικό στον κόσμο μετά το σαφράν και τη βανίλια. Αρωματικό, ινδικό, αφροδισιακό. Εμαθα ότι το βάζουν στα τσουρέκια (άσχετη .. ποτέ δεν έχω φτιάξει) και το προτείνουν τριμένο μέσα στον ελληνικό καφέ. Το γνώρισα μέσα από

... Συνέχεια

Στα χανιά υπάρχουν δύο μέρη για ποτό που αγαπώ πολύ. Αν και η κίνησή τους καθορίζεται από τη μόδα της χρονιάς για εμένα παραμένουν διαχρονικά και πολύ κομψά.

Πρώτα θα αναφέρω την συναγωγή ως παλαιότερο. Φτιαγμένο στα χαλάσματα μιας εβραικής συναγωγής έχει μια ωραία ιδιαίτερη ατμόφαιρα.

Το έταιρο αγαπημένο είναι το μοναστήρι του καρόλου. Μοναστήρι του 16ου αιώνα με

... Συνέχεια
‹ First  < 7 8 9