Στα χανιά υπάρχουν δύο μέρη για ποτό που αγαπώ πολύ. Αν και η κίνησή τους καθορίζεται από τη μόδα της χρονιάς για εμένα παραμένουν διαχρονικά και πολύ κομψά.

Πρώτα θα αναφέρω την συναγωγή ως παλαιότερο. Φτιαγμένο στα χαλάσματα μιας εβραικής συναγωγής έχει μια ωραία ιδιαίτερη ατμόφαιρα.

Το έταιρο αγαπημένο είναι το μοναστήρι του καρόλου. Μοναστήρι του 16ου αιώνα με μια ωραία εσωτερική αυλή με ένα ωραίο φωτιζόμενο μπαρ. Φυτά και ημιυπαίθριους χώρους. Νομίζω ότι εκτός από το μπαρ φιλοξενεί διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναυλίες εκθέσεις κ.α. Αλλά εγώ πηγαίνω για το ποτάκι μου οπότε και για αυτό θα σας το προτείνω.

Τα χανιά κάθε χρόνο έχουν πολύ κόσμο ντόπιους, τουρίστες, ξένους έλληνες. Οι ντόπιοι έχουν τα δικά τους στέκια που αλλάζουν χρονιές χρονιές. Άλλωτε ήταν το λιμάνι ανατολικά άλλωτε το λιμάνι δυτικά, το κουμ καπί και άλλά. Δεν ξέρω που βγαίνουν φέτος οι χανιώτες και είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν άπειρα άλλα μέρη hot spots or not κρυμένα στα τόσα στενά που συνεχώς ανακαινίζονται και μεγαλώνουν την παλιά πόλη. Κάθε χρόνο όμως μου αρέσει να επιστρέφω σε αγαπημένες γωνιές. Αυτές οι αγαπημένες μου γωνιές άλλα καλοκαίρια είχαν άπειρο κόσμο και δεν έβρισκες να κάτσεις. Φέτος μου φάνηκαν αρκετά πιο ήσυχα τις ώρες 10-12 που συνηθίζω να βγαίνω πια. Με πιο ήρεμο κόσμο σου άφηναν περισσότερο χώρο για να απολαύσεις την ατμόσφαιρα, τη διακόσμηση και το ποτάκι σου.