Πολιτική Απορρήτου

Αν και το blog myFavourites.gr είναι προσωπικό, δεν είναι εμπορικό και δεν έχει διαφημίσεις, οφείλω να σου υποσχεθώ και επισήμως ότι προστατεύω την ιδιωτικότητα σου.

Κατά την επίσκεψή σου στο blog δεν έχω καμία πρόθεση και δεν προσπαθώ ύπουλα να μάθω κάτι για εσένα.
Σκοπός του είναι να μοιράζομαι μαζί σου σκέψεις που ελπίζω να σου φέρνουν έμπνευση.
Ό,τι θέλεις να μοιραστείς και εσύ μαζί μου, μπορείς μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας ή το email για τα οποία δεν αποθηκεύω κανένα στοιχείο σου.
Αν με ακολουθήσεις σε και Instagram, εκεί δεν χρειάζεται να δίνουμε τέτοιους όρκους γιατί έχουν ήδη δοθεί από τότε που έκανες λογαριασμό.

Αν θέλεις να παίρνεις ειδοποιήσεις όταν ανεβάζω κάτι καινούριο μπορείς να μου δηλώσεις το email σου και μπορείς πάντα να κάνεις Unsubscribe, μην ανησυχείς δεν θα σε ζαλίσω κιόλας, δεν γράφω και κάθε μέρα. Πατώντας το κουμπί αποστολής δίνεις την συγκατάθεση σου.

Με cookies αποθηκεύονται αυτόματα μόνο μη-προσωποποιημένες στατιστικές πληροφορίες σχετικές με την επισκεψιμότητα του site από την Google Analytics.

Αν αλλάξει οτιδήποτε από τα παραπάνω, γιατί άνθρωποι είμαστε και εξελισσόμαστε, θα σε ενημερώσω.
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.

 

 

 

Υ.Γ.1  Το myFavourites.gr μετά την ανάρτηση ενός post δεν φέρει ευθύνη για ό,τι αλλαγές προκύψουν εκ των υστέρων π.χ. αν προτείνω ένα μαγαζί και αυτό κλείσει.
Υ.Γ. 2 Δε φέρει επίσης ευθύνη αν δεν έχουμε τα ίδια γούστα. Στις ταξιδιωτικές προτάσεις είμαι πάντα αναλυτική για να αποφασίσετε αν κάτι ταιριάζει σε εσάς, η τελική επιλογή όμως είναι δική σας.

 

Εγγραφή

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για τα καινούρια μου άρθρα.

    Your Email (required)