Γλυκατζού ιδιαιτέρως δεν με λες, όταν όμως τρώω κόλημα με κάτι ε! τρώω κόλημα. Και φέτος το καλοκαίρι όπως και όλη η ελλάδα έφαγα κόλημα με το frozen yougurt. Αφού είδα τα μαγαζιά να ξεφυτρώνουν το ένα πίσω από το άλλο, αφού έκραξα αυτή την συνήθεια να πήζουμε σε ότι γίνεται μόδα, αφού κοιτούσα τις ουρές και βαριόμουν ένα απόγευμα με καύσωνα τελικά πήρα και εγώ το πρώτο μου παγωμένο γιαουρτάκι. Μου φάνηκε πολύ ωραίο και δροσιστικό. Αφού το τελείωσα, στο επόμενο στενό είδα ένα άλλο μαγαζάκι άλλης αλυσίδας. Αφού εξακολουθούσα να σκάω και αφού όπως ανέφερα δεν είμαι γλυκατζού αλλά γίνομαι κοληματίας πήρα και από το δεύτερο :) ... Ε αυτό ήταν έκτοτε έχω φάει μεγάλες ποσότητες παγωμένου γιαουρτιού. Τις επόμενες ημέρες δοκίμασα από όσες αλυσίδες βρέθηκαν μπροστά μου και κατέληξα

.....Και νικητής είναι το chillbox.

Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι η γεύση του που είναι ελαφρώς πιο κρεμώδη από τα άλλα που δοκίμασα. Διαθέτει 4 γεύσεις απλή, φράουλα, μάγκο και σοκολάτα. Η σοκολάτα του δεν είναι καθόλου ωραία τα άλλα 3 όμως υπέροχα. Ο αγαπημένος μου συνδιασμός είναι η απλή γεύση με φράουλα. Τρώω λίγο γιαουρτένιο μετά το γλυκαίνω με λίγη φράουλα και προχωρώ. Να σημειώσω ότι δεν είμαι φαν των topping αν και ξέρω ότι για τους περισσότερους εκεί στηρίζεται η όλη γλύκα και φάση. Εγώ αναφέρομαι στην απλή σκέτη πρώτη ύλη.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι το ωραίο του design. Σερβίρεται σε ένα μεγάλο φούξια minimal κουτάκι που έχει χρησιμεύσει σε εμένα και την κόρη μου ως μολυβοθήκη. Εχω κρατήσει μερικά κουτάκια, σκεφτόμαστε πως να τα διακοσμήσουμε και είναι πολύ ενθουσιασμένη. Διαθέτει και μεγάλες απλές συσκευασίες για μεταφορά στο σπίτι αλλά νομίζω πως έχει άλλη γλύκα όταν το τρώω στο μεγάλο φούξια κουτάκι του.

Επειδή δεν ήμουν επιμελής στην έρευνα αγοράς που έκανα και δεν κράτησα καλές σημειώσεις θα πρέπει να αναφέρω εδώ αυτό το λινκ  το οποίο έχει κάνει άριστη δουλειά αν και δεν είχε συμπεριhttp://chefkang.blogspot.gr/2012/06/blog-post_06.htmlλάβει το chillbox.

Δεν ξέρω αν είναι τόσο υγιεινό όσο διαφημίζουν αλλά είναι πολύ ελαφρύ στη γεύση. Από τότε που κόλλησα και μετά, τα κλασικά παγωτά μου πέφτουν πολύ βαριά. Αναρωτιέμαι επίσης τι τύχη θα έχουν όλα αυτά τα μαγαζιά από το χειμώνα. Εγώ κρατώ το ότι μέσα στο καλοκαίρι αισθάνομαι ένας μικρός παγωτατζής όταν το βάζω μόνη μου από το μηχάνημα και ότι όσο πιο στρωτά το βάλω τόσο πιο περήφανη νοιώθω.